Van kapsters tot klanten! Voorzichtigheid geboden...

Datum: 28-09-2020

Beste klant,

 

Zoals iedereen weet lopen de Corona besmettingen weer op, helaas! 

Wij willen u daarom vragen nog  WEER voorzichtiger te worden. 

Wij hebben informatie in gewonnen bij de GGD, Anko en bij de Kamer van Koophandel. 

Wist u dat als u bij ons komt met lichte klachten, en na 10 dagen blijkt u Corona positief te zijn dat wij als salons in quarantaine moeten en dus de zaak moeten sluiten? En dat wij daarin geen financieel steun krijgen?

Daarom willen wij u nog een keer vragen: heeft lichte klachten dan willen wij u toch vragen of u de afspraak wilt annuleren of te verzetten?

Maar bent u gezond en bent u toe aan een knip en of kleur behandeling, dan ontvangen wij u graag in een van onze salons.

Denk aan elkaar, en samen staan we sterk! 

Tijd om weer een afspraak te maken.......

 

Datum: 07-05-2020


Zoals vanavond door onze premier Rutten is gezegd: de kapsalons mogen weer open op maandag 11 mei aanstaande. Hier zijn wij als team van Double Boost Hairstyling, na ruim 8 weken stilzitten, natuurlijk enorm blij mee. Onze handen jeuken om weer aan de slag te gaan en misschien ben je zelf ook wel heel erg toe aan een kappersbehandeling. Een win-win situatie dus!
 
Wel dienen wij ons natuurlijk aan het kappersprotocol te houden en daarnaast hebben wij zelf in de salon een aantal afspraken gemaakt waar wij ons de komende tijd aan willen houden om het virus de baas te blijven.
 
Afspraken maken
De afspraken kunnen tijdelijk alleen telefonisch of via ons online inboeksysteem worden gemaakt. Ook verzoeken wij u om na uw bezoek in de kapsalon direct weer een nieuwe afspraak te maken. Dit kan uiteraard direct na uw behandeling.
 
Via het online boekingssysteem zijn een aantal lange behandelingen (tijdelijk) niet in te boeken, om zo iedereen een eerlijke kans te geven om zijn/haar Coronacoupe te laten bijwerken. Ook kan het zijn dat uw voorkeur qua kapster tijdelijk niet ingewilligd kan worden i.v.m. de te verwachten drukte. Onze excuses hiervoor, maar we hopen op uw begrip.
 
Wij vragen bij begeleiding van kinderen om met 1 ouder mee te komen en ook verzoeken wij u om bij de afspraken van u kinderen zoveel mogelijk gespreid te komen.
 
Op maandagmiddag wordt de salon tijdelijk extra geopend (voor hoe lang weten wij op dit moment nog niet – dit is afhankelijk van de vraag), maar worden alleen knipafspraken ingepland. Dit geldt ook voor de vrijdagmorgen en de zaterdagmorgen.
 
Het online inboeksysteem gaat aanstaande donderdagavond omstreeks 19:00 uur weer open. U kan vanaf dan weer inboeken via de knop op onze website, Facebook en via de app.
 
Ook kan u zaterdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur telefonisch een afspraak maken op telefoonnummer 038-3859405
bij geen gehoor:.06-36314066 (Lisette) of 06-24502236 (Elize)

 
 
Hygiëne en protocol
Wij respecteren ook binnen de salon de 1,5 meterregel en daarom worden ruimtes tussen de stoelen gehouden. Daarom willen wij tijdelijk met niet meer dan 8 personen (kapsters en klanten) tegelijk in de salon aanwezig zijn. Dit houdt dus in dat het voor kan komen dat u even buiten moet wachten. Wij vragen u daarom ook om maximaal 5 minuten voor uw afspraak te komen.

Wij verzoeken u om bij binnenkomst zelf u jas op te hangen, uw handen te desinfecteren en eventueel een mondkapje te pakken om te dragen (dit is echter geen verplichting – dit is vanavond duidelijk geworden).

Voor elke behandeling wassen wij iedereen en mag na het wassen het haar niet meer aangeraakt worden door de klant. Ook werken wij tijdelijk geen snorren of baarden bij.
Na elke behandelingen zullen de kapmantels door ons worden gewassen en wordt de gebruikte plek gedesinfecteerd. Ook wordt het werkmateriaal van de kapsters gedesinfecteerd en zorgen wij dat de salon schoon blijft. Dit ook volgens de protocollen.

Onze kapsters zullen voorlopig wel met een mondkapje en handschoenen aan werken, hoewel dit niet verplicht is. Wij zullen bekijken hoe lang wij dit nodig achten.
 
Door al deze extra handelingen en het gebruik van desinfectiematerialen, houdt dit in dat wij voor elke klant een extra toeslag berekenen van € 2,00 per behandeling. Deze berekenen wij u direct bij het afrekenen van uw behandeling.
 
En ook moeten wij er nogmaals op aandringen dat u bij ziekte thuis blijft om zowel ons als andere klanten te beschermen.
 
Door het Corona virus waren wij verplicht in "lockdown" te gaan en en nu zijn wij ontzettend blij dat we weer open mogen. Omdat wij verwachten dat de vraag groot is en wij volgens een streng protocol moeten werken, zijn wij genoodzaakt wel bepaalde richtlijnen uit te zetten om er zo voor te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk behandeld worden maar ook dat dit veilig gebeurd.
 
Wij hopen u zo spoedig mogelijk weer in goede gezondheid te zien!

En als u vragen of opmerkingen heeft, schroom dat niet........
 
Team Double Boost Hairstyling
Lisette, Elize, Henrieke en Maroleen
 

Openingstijden:

  • Maandagmiddag van 13:00 tot 17:30 uur (tijdelijk)

  • Dinsdag t/m vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en 13:00 tot 17:30 uur

  • Woensdagavond: 18:30 uur tot 20:30 uur

  • Zaterdagmorgen van 08:00 uur tot 12:30 uur

Covid-19 nieuwsbrief

Datum: 23 april 2020

Ook onze salon is hard getroffen door het Covid-19 virus en op dit moment is niet duidelijk wanneer wij onze salon weer mogen openen en wij, al dan niet met de nodige voorzorgsmaatregelen, weer aan het werk mogen.

Totdat wij enige duidelijkheid hebben over hoe en wat, blijft ons Online boekingsprogramma "op slot"

Om u op een juiste manier te kunnen informeren, hebben wij de mogelijkheid om u in te schrijven voor een nieuwsbrief. Wij zullen u niet lastig gaan vallen met ongewilde reclame e.d., maar door u in te schrijven, wordt u als eerste op de hoogte houden wanneer wij weer open mogen, er afspraken, al dan niet online, ingepland kunnen worden en welke voorzorgsmaatregelingen zowel wij als u in acht moeten nemen wanneer u onze salon weer bezoekt.

U kun u inschrijven middels onderstaande knop.

Wij hopen u spoedig weer positief nieuws te kunnen brengen!

Team Double Boost Hairstyling

Lisette, Elize, Henrieke en Maroleen

© 2016 by Double Boost Hairstyling

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now